2020-08-18 11:12:16• hírek • Erdélysport.hu

Egyre közelebb a bajnoki cím

fotó: strandroplabda.hu
fotó: strandroplabda.hu

Újabb komoly lépést tett pályafutása első magyar bajnoki címe felé a szatmárnémeti Vajda Beáta, aki társával, Vecsey Fannival megnyerte a strandröplabda-bajnokság második játéknapját. Tegyük gyorsan hozzá, hogy is, mivel a páros az első etapban is az élen végzett.

A Tatán rendezett első forduló után a hétvégén Csepelen rendezték az ob. második etapját. A Vajda – Vecsey páros pedig ezúttal is döntőbe jutott, mi több, egy végtelen izgalmas mérkőzésen 2-1-re le is győzte a Villám Lilla – Juraszik Patrícia duót.

„Hirtelen azt sem tudtam, hogy vége van, meg kellett néznem a táblát. Mindkettőnknek volt egyébként mélypontja, az utolsó szettben úgy éreztük, már mindegy, próbáljunk meg bármit, másodikból is áttenni. Nekem kellett néhány perc, hogy felfogjam, nyertünk, hiszen annyira rosszul játszottunk…„ – fogalmazott a finálé után a strandroplabda.hu oldalnak Vajda Bea.

Ugyan néhány napja a szatmári kiválóság szerényen még azt mondta az erdelysport.hu-nak, hogy „igazából nincs pontos cél kitűzve, hiszen még csak idén nyáron álltunk össze... Mi csak sikeresen szeretnénk szerepelni az OB-n”, a páros rendkívül közel került a bajnoki címhez. A bajnokságból ugyanis már csak egy forduló van hátra, amelyet augusztus 27-30-án a Lupa-tó mellett rendeznek.

Vajda Beátá négy román bajnoki arany után először koronázhatják magyar bajnokká.


További erdélyi sporthírekért olvassa az Erdélysport.hu híreit!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: